legertent huren; pagodetent huren;

Huur uw tentinrichting bij Wetskin Tentenverhuur

U kunt uw tent naar eigen idee inrichten. Wetskin kan de inrichting voor u verzorgen, maar u kunt de inrichting natuurlijk ook zelf verzorgen. Bel ons even voor overleg.

Zo is onder meer de volgende inrichting te huur:

  • Meubilair - Tafels, stoelen, statafels, klapstoelen, bierbanksets, er is van alles mogelijk. U vindt de mogelijkheden op onze prijslijst.
  • Verlichting - Voor een feestelijke uitstraling kan de tent worden verlicht met prikkabel of kroonluchters, u vindt de mogelijkheden op onze prijslijst.
  • Noodvoorzieningen - Bij een evenement moet u voldoen aan de eisen van de brandweer, zoals verlichte nooduitgangbordjes, nooduitgangen, noodverlichting en brandblussers. Daarvoor kunt u natuurlijk ook bij WETSKIN terecht (zie prijslijst).
  • Verwarming - In het najaar, de winter en het voorjaar kan het koud zijn in een tent. Dat hoeft u niet te weerhouden van het huren van een tent. Voorzien van een passende verwarming zult u het heel behaaglijk hebben in de tent (zie prijslijst).
  • Luxe toiletwagen - Als u in de directe omgeving geen gebruik van toiletten kunt maken, kan WETSKIN een luxe toiletwagen leveren. Als er ook geen water aanwezig is, leveren wij een watertank met drinkwater voor de catering en gebruik bij de toiletwagen (zie prijslijst).
  • Aggregaat - Van 6,5 tot 60 KvA te huur met verdeelkast en verlengkabels van 380 en 220 Volt (zie prijslijst).
  • Vlaggenmasten - U kunt ook vlaggenmasten huren. Deze worden door WETSKIN geplaatst en verwijderd.
  • Bar - Huur een watergekoelde biertap met werkblad en spoelbak of een water- en luchtgekoeld tafelmodel biertap. Wij leveren diverse soorten koel- en vrieskasten. In overleg leveren we meer horecamateriaal.
  • Podium - We leveren de podia in standaard podiahoogten: 40 en 60 centimeter. De podia kunnen voorzien worden van een podiumtrapje en zwarte podiumrok. De segmenten zijn 1 x 2 meter en worden geschakeld tot de gewenste grootte van het podium. Het podium kan worden overkapt met een aluminium halIndien gewenst, kan een hoger podium worden geplaatst.

Zoekt u iets dat niet in deze lijst staat? Dat wil niet zeggen dat Wetskin Tentenverhuur het niet kan leveren. Neem altijd telefonisch contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bel naar 020 - 4161264 of 06 - 55 94 53 63.

Contact met Wetskin Tentenverhuur

Contact