Alles wat u wilt weten over het huren van een tent

Niet iedereen organiseert vaak een feest of evenement, waarbij een tent nodig is. Wij kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft over het huren van een tent. Vindt u tussen de veelgestelde vragen geen antwoord op uw specifieke vraag? Neem dan contact met ons op.

Heeft u leveringsvoorwaarden?

Ja, die heeft WETSKIN. Bekijk de leveringsvoorwaarden door op onderstaande button te klikken.

Download de leveringsvoorwaarden

Worden alle tenten door Wetskin opgezet?

Ja, in principe worden alle tenten door Wetskin opgezet en afgebroken, met uitzondering van de legertenten, slaaptenten en partytenten. Deze tenten mogen door de huurder zelf worden opgezet. Hiervoor ontvangt u een duidelijke handleiding.

 

Is de genoemde prijs een vaste prijs of komen er nog kosten bij?

Bij de genoemde prijs komt nog de BTW van 21% en transportkosten van €1,-- per verreden kilometer vanaf Diemen. Als de systeemvloer van een aluhal op zeer ongelijk terrein geplaatst moet worden komen er stelkosten bij. Ook als de locatie niet per auto met aanhanger bereikbaar is en er ver gelopen moet worden met het materiaal, brengen we extra kosten in rekening.

n.

 

Wordt de inrichting voor die prijs ook geplaatst?

Nee, de genoemde prijs is voor aflevering tot de deur. Plaatsing van meubilair en inrichting gaat op basis van uurloon. De kachel, toiletwagen en aggregaat, zijn een uitzondering hierop. Deze worden voor die prijs wel geplaatst en gebruiksklaar gemaakt.

Hoe ver van tevoren moet ik reserveren?

Reserveer zodra u zeker weet dat u de tent wilt huren of neem een optie en beslis 14 dagen van tevoren. De tent kan dan gegarandeerd geleverd worden. Als u te lang wacht, bestaat de kans dat de gewenste tent aan iemand anders is verhuurd.

Wat is het verschil tussen een losse vloer en een systeemvloer?

Een losse vloer is een onbewerkte houten vlondervloer en ligt los op de grond. Als de grond niet helemaal egaal is, kan de vloer hier en daar bij het belopen iets bewegen. Een systeemvloer is een gebeitste vloer die in een frame opgesloten ligt, niet beweegt en mooier is om te zien.

Welke leveringsvoorwaarden hanteert u?

Op verzoek kunnen wij de leveringsvoorwaarden toesturen, maar u kunt ze ook vanaf deze pagina downloaden.

 

Contact met Wetskin Tentenverhuur

Contact